Tapijt- en meubelreiniging

Zachte vloerbedekking is vaak een heel mooie afwerking van de bedrijfsvloer. Na verloop van tijd raakt tapijt echter ook sterk vervuild door bijvoorbeeld gemorste dranken (koffie, thee, frisdrank) en ingelopen vuil. Hoe meer een tapijt vervuild is, des te groter de kans op een onhygiënische werkplek en dit heeft directe invloed op bijvoorbeeld het ziekteverzuim binnen uw onderneming. Hetzelfde geldt voor meubels met een stoffen bekleding.

Feit

Onderzoek wijst uit dat in zachte vloerbedekking miljoenen stofmijten leven die zich voeden met onze huidschilfers. Remedie: Uw zachte vloerbedekking periodiek grondig laten reinigen.

Stofmijt laat zich het best verwijderen door gebruikmaking van stoom. Verweel V.O.F. werkt met de sproei-extractiemethode waarmee het tapijt over de gehele lengte van de pool gestoomreinigd wordt. Deze methode is de meest grondige vorm van tapijtreiniging en hiermee worden dan ook verreweg de beste resultaten behaald.

Verweel V.O.F. brengt na inspectie geheel vrijblijvend een advies en offerte uit voor behandeling van uw tapijt en/of meubels.

Tapijtreiniging dmv sproeiextractie

Diensten