Diensten

Verweel V.O.F. heeft hoofdzakelijk kantoren, schoolgebouwen en appartementencomplexen in vast onderhoud. Voor deze relaties hebben wij een compleet pakket diensten wat aangeboden kan worden.

Werkwijze

Als opdrachtgever stelt u samen met Verweel V.O.F. een dienstenpakket samen voor het onderhoud. Naast het vaste onderhoud (schoonmaak en glasbewassing) kunt u tevens werkzaamheden op afroep door ons laten uitvoeren zoals het vloeronderhoud, lamellenreiniging of tapijtreiniging.

Transparant

Met deze werkwijze heeft u een helder en duidelijk beeld van de werkzaamheden die in uw pand worden uitgevoerd en betaalt u alleen voor daadwerkelijk uitgevoerd onderhoud. U bepaalt zelf wanneer extra onderhoud noodzakelijk is en wij hebben hierin een adviserende rol.

Deze manier van werken werpt zeer zeker zijn vruchten af, omdat u als gebruiker van het pand een zekere mate van verantwoordelijkheid krijgt en betrokken blijft. Deze betrokkenheid van beide kanten bevordert de onderlinge samenwerking/ verstandhouding en dat is wat wij als dienstverlenende onderneming nastreven.

Onderhoudtabel

Diensten