Lamellen-reiniging

U heeft destijds ervoor gekozen om lamellen of jaloezieën voor uw raam te plaatsen. Dan weet u inmiddels ook hoe lastig het is om deze raambekleding goed te onderhouden. Lamellen en jaloezieën trekken door statische elektriciteit gemakkelijk vuil aan. Bovendien zijn ze over het algemeen zeer lastig te reinigen. Vuil, stof, vettigheid en rookaanslag zitten vaak op lamellen en jaloezieën.

Naast lamellen en jaloezieën kunnen wij ook andere objecten en materialen reinigen. Informeer naar de mogelijkheden.

Gevaarlijk

Doordat lamellen en jaloezieën niet of nauwelijks goed schoongemaakt kunnen worden is deze raambekleding vaak een broeinest voor bacteriën, schimmels en ziekteverwekkers. Vaak bevinden ze zich ook nog in de luchtstroom van warmte- en ventilatiesystemen, waardoor de kans op verspreiding van bacteriën en ziekteverwekkers erg groot is. En dit is vele malen zorgwekkender dan het feit dat ze er vies uitzien.

Schoonmaakbedrijf Verweel V.O.F. heeft nu de oplossing in huis gehaald.

Speciale apparatuur

Schoonmaakbedrijf Verweel V.O.F. beschikt nu over speciale apparatuur voor het reinigen van lamellen en jaloezieën.

De reinigingsapparatuur werkt op basis van ultrasonische golven. De ultrasonische reinigingsmethode is volledig veilig voor uw dure lamellen of jaloezieën. Kleur, glans en structuur blijven behouden. Het ultrasoon reinigen van objecten wordt al jaren toegepast in de medische wereld om instrumenten te reinigen en ook dure sieraden worden met behulp van dit proces smetteloos schoongemaakt. Geheel veilig dus.

Lamellenreiniging  

Diensten